Selecteer een pagina

Inloggen

Wij geloven in mooi licht

Door speciale vormen en details, geeft de lamp nog meer uitstraling.
Wij zoeken en ontwerpen onze eigen series.

HANGLAMPEN ROTAN

Onze rotan producten, worden met de hand vervaardigt in onze productiehal. De materialen worden met zorg uitgezocht voordat we aan de productie beginnen.

ABACA

Deze collectie bollen van touw, zijn in 4 kleuren en maten te verkrijgen. De ABACA is er in zwart, wit, beton en naturel kleur. In de maten 35-45-60-80. Zeer goed te combineren in verschillende maten, voor een eigentijds beeld. Door de bollen zo te wikkelen hebben ze een luxe uitstraling. Zeer geschikt voor vide en kantoor projecten.

SCHELPLAMPEN

Onze schelplampen worden met de hand gemaakt. Door de diversiteit van verschillende schelpen, maken wij prachtige modellen. De materialen worden met zorg uitgezocht en verwerkt. De schelpen worden op een polyester mal geplakt in verschillende designs.

Wie zijn wij

Eigen inkoop

Wij produceren lampen van hout, schelp, rotan, bamboe etc.Met onze eigen productielijnen in Indonesiƫ maken wij betaalbare verlichting. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook een sieraad in je huis of kantoor. De Collectie van WF-Light mag daarom in uw winkel niet ontbreken.